pelgrimswandeling
Schoonheid

Niet alleen de natuur is prachtig. Schoonheid zit ook in …, ja in jou en in je partner. Met dit thema gaan jullie op pad, over bospaden en zandvlakten.

Wij zorgen voor koffie, thee en iets erbij. We rekenen op jullie vanaf 10 uur. Om 10.30 start het programma met een korte inleiding. Tussen 12.30 en 13.00 hopen we dat jullie de pleisterplaats gevonden hebben. Misschien moeten we nog een drone regelen om mensen te vinden die blijven hangen in de schoonheid.

Het ochtenddeel kent 2 routes, die verschillend in lengte zijn: 6 en 3,5 km. Het middag deel kent ook 2 routes van3,5 en 2,5 km. Het is met elkaar te combineren, dus de langste afstand is ongeveer 10km en de kortste 6 km. Rond 15 uur zijn jullie weer terug bij het startpunt van de dag.

Neem gerust, familie, vrienden of buren mee. Ook als je nog geen ME&WE relatieweekend hebt gevolgd ben je van harte welkom.

Eten en plassen

Dat kan natuurlijk onderweg, maar de middagpauze is bij 2 restaurants. Hier kun je pannenkoeken, een uitsmijter, soep etc. bestellen. Wel zelf afrekenen graag. Je kunt hier ook je eigen heerlijke broodjes opeten. Er zijn picknickbanken.

Meenemen
 • Je schrift
 • Je partner
 • Lunch, tenzij je wat te eten wilt bestellen in het restaurant
 • Drinken voor onderweg
 • Mobiele telefoon met de mogelijkheid om een foto te maken

Regent het teveel, dan verschuiven we de datum naar het najaar.

Meld je aan via het formulier op deze pagina.

Tot 14 mei!

Gerry en Hans Stevels

Wanneer?

Zaterdag 14 mei 2022

10:00 – 15:00

Waar?

Kerkendelweg 65

Kootwijk

Kosten?

15 Euro per stel

(meer of minder mag ook)

Aanmelden

  Naam*
  E-mail*
  Naam partner*
  E-mail partner
  Telefoonnummer*
  Adres*
  Postcode*
  Woonplaats*

  Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail.