de wereld zien

"Ik wil

door zijn ogen"

Workshops2023-08-28T09:58:04+02:00

Wil jij een relatieworkshop organiseren?

Wil jij een boeiende avond of middag voor stellen organiseren? Boek dan één van onze workshops en we komen naar je toe.

Met herkenbare persoonlijke verhalen en praktische oefeningen inspireren we de deelnemers en stimuleren we hen om samen in gesprek te gaan en nieuwe dingen bij elkaar te ontdekken. Er zijn verschillende workshops beschikbaar.

Voor wie zijn deze workshops?2022-10-08T20:15:37+02:00

Deze workshops zijn voor alle stellen die willen groeien in hun relatie. Het maakt niet uit of ze kort of lang bij elkaar zijn.

De workshops zijn bij uitstek geschikt voor kerken, buurthuizen en andere plekken waar je een groep stellen bij elkaar kunt krijgen.

Hoe organiseer ik een workshop met jullie?2022-10-08T21:42:43+02:00

Als jij zorgt voor een zaal, deelnemers en iets te drinken (liefst met iets lekkers erbij). Dan zorgen wij voor een boeiende workshop.

Geef via het reactieformulier op deze pagina aan dat je belangstelling hebt. Dan nemen wij contact met je op.

Wat zijn de kosten voor een workshop?2022-11-25T14:38:05+01:00

Wij gunnen zoveel mogelijk mensen een ME&WE relatieweekend. Voor sommige deelnemers zijn de kosten voor een weekend te hoog. Wij vinden dat geld geen belemmering mag zijn om te investeren in je relatie. Met de opbrengst van een workshop hopen we een belangrijk deel van de kosten voor 1 stel te kunnen dekken. Voor 250 euro is dat mogelijk.

Zijn deze kosten voor jullie organisatie een probleem? Neem dan gerust contact met ons op. Zoals we al schreven, wij vinden dat geld geen belemmering mag zijn om te investeren in relaties.

Van stoeien naar groeien

Heb jij dat ook wel eens? Je houdt van elkaar en toch sta je soms opeens tegenover elkaar. Stom! Vind je ook niet? Hoe komt het toch dat je telkens in dezelfde patronen terecht komt? En wat kun je er aan doen?
Het is een boeiend programma waarin de sprekers je meenemen in hun persoonlijke verhaal met korte oefeningen en tips die je helpen ontdekken hoe het bij jullie werkt.

Geloof maar dat anderen in je geloven

Hoe staat het met ons geloof in onszelf en hoe gaan we om met het geloof van anderen in ons? We zijn niet altijd zo ‘goedgelovig’. We hebben moeite om toe te laten wat anderen in ons zien. Vaak hebben we niet zo’n geweldig zelfvertrouwen. We zijn soms niet overtuigd dat we iets kunnen betekenen voor anderen.

Verstand en gevoel, hoofd en hart

Volg je gevoel, je hart, je intuïtie, zeggen mensen tegenwoordig.  Daar ligt je diepste kern. Maar soms protesteert je verstand: Descartes zei het vroeger al: ik denk, dus ik besta. Ja, wie heeft er nu gelijk?

Waar laten wij ons door leiden en hoe speelt dat in de interactie tussen ons als stel? Daar gaan we ons op een speelse manier in verdiepen.

Verlies en verdriet

We hebben wat verloren. Dat kan van alles zijn: materiële dingen, je baan, of een geliefd iemand. Materiële zaken kun je nog relativeren, met je baan is dat al een stuk moeilijker, maar een mens verliezen, slaat vaak diepe wonden.

Aan de hand van een metafoor delen we hoe verlies en verdriet bij en tussen ons speelt.

Belangstelling? Heb je vragen? Laat het ons weten.