los van elkaar man en vrouw

Tijd voor jezelf, dat is toch belangrijk? In je werk moet je flexibel zijn. En daarna heb je het sporten nodig om alle stress uit je lijf te krijgen. Uitgaan met je eigen vrienden, dat pleziertje gun je jezelf. En voor het slapen gaan nog even de Whatsapp berichtjes checken.

Er ligt een grote druk op jezelf en op je relatie.

Dat kan ervoor zorgen dat er weinig tijd is voor jullie twee. Durf je onder ogen te zien dat je soms leeft alsof je vrijgezel bent? In het ME&WEekend kon je even stil staan en was alle tijd gericht op jou en je partner. Van elkaar houden is geen kwestie van gevoel, werd er gezegd. Liefhebben is een keuze die je elke dag opnieuw kunt maken.

Dialoogvragen

We leven soms los van elkaar.

  • Hoe voel ik mij bij deze opmerking?
  • Kan ik jou echt toelaten in mijn leven op dit moment?
  • Wat voel ik hierbij?