WOENSDAG 20 NOVEMBER

VERLIEFD! Wie is het niet geweest? Smoorverliefd, weg was je van hem of haar! Je ging samen wonen en alles lachte je toe. De jaren vorderden en er kwamen eigenschappen aan het licht die eerder niet zo duidelijk waren. Eigenschappen van je zelf en van de ander. Irritaties, maar ook verrassend positieve.

Soms vraag je aan jezelf: hoe ga ik hiermee om? Dat we verschillend zijn werd immers steeds duidelijker. Je wilt er goed mee om gaan in plaats van dat je uit elkaar gedreven wordt. Maar hoe doe je dat? Is je relatie, waar je zo van afhankelijk bent en waar je zo naar verlangde, te verbeteren en zelfs ijzersterk te maken?

Wij zeggen dat het kan. Tijdens een ME&WE driegangendiner krijg je avondvullend programma met tools en eye openers tegen kostprijs. Dat komt omdat we een vrijwilligers organisatie zijn, met ruim 40 jaar ervaring en omdat we om jou geven en jou misschien net dat inzicht kunnen geven dat het verschil maakt. Op woensdag 20 november organiseren wij weer zo’n avond in restaurant De Busjop (als vroeg Sint/Kerst cadeautje).

Gewoon doen! Leuk! Ontdek je lief.

Praktisch

Wanneer: woensdag 20 november om 18.00 uur tot ca. 21.00 uur.

Waar: Restaurant De Busjop in Heythuysen.

Kosten: slechts 25 euro p.p. inclusief het eerste drankje.

Het speciaal samengestelde menu (vlees/vis/vega) ziet er heerlijk uit: Driegangenmenu 25 euro

Aanmelden via diner@marriageencounter.nl

Ook een aanrader voor mensen die Marriage Encounter nog niet kennen. Misschien een idee om een cadeaubon te bestellen voor vrienden of kinderen? Voor meer informatie, ook als je zelf een Diner 4 Twee wilt laten plaatsvinden in je eigen regio, mail naar dt@marriageencounter.nl

Dialoogvragen
  • Waar zou ik jou mee willen verrassen? Hoe voel ik mij daarbij?