Kruispunt is opgericht rond de start van de bouw van VINEX-wijk Amersfoort Vathorst. Kruispunt is een uniek samenwerkingsverband tussen de Protestantse Kerk Nederland, de Christelijke Gereformeerde Kerken en de Nederlands Gereformeerde Kerken. Daarmee wilden ze kerkmuren in deze nieuwe wijk laten verdwijnen.

Kruispunt besteedt veel aandacht aan relaties en organiseert een serie van 3 avonden. Twee EFT-therapeuten spraken de eerste avond over hechting. Op avond 2 spreekt Cocky Drost over sexualiteit. Marriage Encounter mag avond 3 invullen. Op 11 mei om 20:00 uur geven wij de workshop “Van stoeien naar groeien”.

Wanneer?

Woensdag 11 mei 2022

20:00 uur

Waar?

Kruispunt

Terschellingkade 22

Amersfoort Vathorst

Presentatie:

Marjan Terweij &
Kees Verduijn

Jeannette Kottier &
André Lensink

Van stoeien naar groeien

Heb jij dat ook wel eens? Je houdt van elkaar en toch sta je soms opeens tegenover elkaar. Stom! Vind je ook niet?

Hoe komt het? Waar heeft het mee te maken? Wat doe je eraan?

Twee koppels lazen het boek van Sue Johnson ‘Houd me vast’ en nemen je mee in hun persoonlijke verhaal. Het is een actief programma waarin je niet alleen luistert en kijkt maar waarin jullie ook met elkaar in gesprek gaan.

Ook als je nog geen ME&WE relatieweekend hebt gevolgd kun je deelnemen aan deze workshop.

Waarom?

Tijd voor elkaar

Meer verbinding

Praktische tips en verdieping

De volgende workshop bij jou in de buurt?

Als jij een zaal, koffie, thee en deelnemers regelt komen wij langs om één van onze workshops te geven:

  • Geloof maar dat anderen in je geloven: Hoe staat het met ons geloof in onszelf en hoe gaan we om met het geloof van anderen in ons? We zijn niet altijd zo ‘goedgelovig’. We hebben moeite om toe te laten wat anderen in ons zien.
  • Van stoeien naar groeien: Heb jij dat ook wel eens? Je houdt van elkaar en toch sta je soms opeens tegenover elkaar. Stom! Vind je ook niet? Twee stellen lazen ‘Houd me vast’ van Sue Johnson en nemen je mee in hun persoonlijke verhaal.
  • Ik ben fantastisch: Je bent een fantastisch mens! Geloof je het niet? Doe dan mee. Geloof je het wel? Ga op zoek naar die delen die nog onderbelicht zijn en doe ook mee.
  • Verlies en verdriet: We hebben wat verloren. Dat kan van alles zijn. Materiële zaken kun je nog relativeren, met je baan is dat al een stuk moeilijker, maar een mens verliezen, slaat vaak diepe wonden.

Meer weten? Stuur een bericht via ons contactformulier.