Van je familie moet je het hebben

Iedereen heeft een eigen familiegeschiedenis. Vanaf de eerste jaren in je ouderlijk huis bouw je deze op. Jouw persoonlijke geschiedenis drukt een stempel op je gevoelens, je doen en laten en je dagelijkse keuzes.

Deze avond gaat het over de vraag hoe je een nieuw “thuis” bouwt met je partner die een heel andere voorgeschiedenis heeft. Er gaat nogal eens wat mis hierbij, maar het kan slagen.

Yvonne en Frank delen over hun familiegeschiedenis en hun nieuwe thuis.

Wil je groeien in je relatie? Kom dan naar deze middag. Marian en Jan van der Wel doen de organisatie. De presentatie is in handen van Yvonne Hesterman en Frank Koster.

Wanneer?

Zaterdag 21 sep 2024

13:30 uur koffie, thee
en iets lekkers
14:00 uur start

Waar?

De Hoeksteen
Albert Schweitzerlaan 2
Benthuizen

Presentatie:

Yvonne Hesterman
Frank Koster

Aanmelden

De volgende workshop bij jou in de buurt?

Als jij een zaal, koffie, thee en deelnemers regelt komen wij langs om één van onze workshops te geven:

  • Van stoeien naar groeien
    Heb jij dat ook wel eens? Je houdt van elkaar en toch sta je soms opeens tegenover elkaar. Stom! Vind je ook niet? Twee stellen lazen ‘Houd me vast’ van Sue Johnson en nemen je mee in hun persoonlijke verhaal.
  • Gevoel en verstand – hoofd en hart
    Volg jij je hoofd? Of volg jij je hart? Soms voelt iets goed maar protesteert je verstand. Of andersom, je hebt de feiten op een rijtje maar toch knaagt er iets en voelt het ongemakkelijk. Dan ligt soms verwijdering op de loer. Tsja, wat doe je dan? Waar laat jij je door leiden en hoe speelt dat tussen jullie als stel? Daar gaan we ons op een speelse manier in verdiepen.
  • Verlies en verdriet
    We hebben wat verloren. Dat kan van alles zijn. Materiële zaken kun je nog relativeren, met je baan is dat al een stuk moeilijker, maar een mens verliezen, slaat vaak diepe wonden.

Meer weten? Stuur een bericht via ons contactformulier.