bouwen met je lief

Bouwen met je lief

Van 7 t/m 14 februari, de week voor Valentijnsdag, wordt jaarlijks de Marriage Week gehouden. Het is een wereldwijd initiatief met als doel, de grote waarde van het huwelijk, of een duurzame relatie, onder de aandacht te brengen en te benadrukken hoe belangrijk het is om daarin te investeren.

Het thema van 2024 is ‘Staat jouw relatie als een huis?’

Wij van Marriage Encounter, onderstrepen het belang van onderhoud plegen aan een relatie en nodigen jullie uit voor de online workshop ‘Bouwen met je lief’ op 13 februari 2024.

Wat staat er bij jullie op de planning?

Met subsidies word je gestimuleerd te investeren in de duurzaamheid van je huis. Door onderhoud aan je huis blijft het een veilige, warme en geborgen plek.

Wij willen jullie stimuleren om óók te investeren in jullie relatie! Jullie relatie vormt eigenlijk ook een ‘huis’ en in dat ‘huis’ wil je je ook geborgen en veilig voelen. Ben je je bewust van de kleine bouwprojecten die om aandacht vragen in en rond jullie ‘huis’?

Tijdens deze online workshop geven wij jullie tips om met dit onderhoud aan de slag te gaan. We vertellen ervaringsverhalen en geven uitleg. Met een aantal werkvragen gaan jullie zelf aan de slag, door er eerst over te schrijven en daarna er samen over in gesprek te gaan.

Volg SAMEN deze workshop, jullie relatie is het waard!

Deelname is gratis. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Wanneer?

Dinsdag 13 feb 2024

20:00 – 21:30

Waar?

online

Presentatie:

Pietje & Klaas
Nieuwland

De volgende workshop bij jou in de buurt?

Als jij een zaal, koffie, thee en deelnemers regelt komen wij langs om één van onze workshops te geven:

  • Van stoeien naar groeien
    Heb jij dat ook wel eens? Je houdt van elkaar en toch sta je soms opeens tegenover elkaar. Stom! Vind je ook niet? Twee stellen lazen ‘Houd me vast’ van Sue Johnson en nemen je mee in hun persoonlijke verhaal.
  • Gevoel en verstand – hoofd en hart
    Volg jij je hoofd? Of volg jij je hart? Soms voelt iets goed maar protesteert je verstand. Of andersom, je hebt de feiten op een rijtje maar toch knaagt er iets en voelt het ongemakkelijk. Dan ligt soms verwijdering op de loer. Tsja, wat doe je dan? Waar laat jij je door leiden en hoe speelt dat tussen jullie als stel? Daar gaan we ons op een speelse manier in verdiepen.
  • Verlies en verdriet
    We hebben wat verloren. Dat kan van alles zijn. Materiële zaken kun je nog relativeren, met je baan is dat al een stuk moeilijker, maar een mens verliezen, slaat vaak diepe wonden.

Meer weten? Stuur een bericht via ons contactformulier.