man en vrouw koffie

We hebben een afwisselend programma voor zaterdag 4 november in Putten! Een boeiende presentatie in de ochtend en verrassende workshops in de middag.

Van harte welkom! Wie zou jij mee willen nemen als introducé? Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Vanaf 9:30: Ontvangst

Met koffie, thee en iets lekkers.

10:00 Jacoline Steegstra – Huwelijkstrainer

Je huwelijk in balans: samen blijven groeien

Leuk zo’n weekend of huwelijksretraite en zeer inspirerend, maar hoe houden we nou de materie goed vast en blijven we goede gewoontes toepassen in het gewone leven? Een bekend verschijnsel voor stellen die zichzelf de tijd gunnen om mee te doen aan huwelijks-opfris-weekenden en cursussen.

Op de ontmoetingsdag van Marriage Encounter op 4 november aanstaande maken we als stellen de balans op. Aan de hand van het ‘Levenswiel’ meten we hoe we er zelf en samen ervoor staan op het gebied van gezondheid, geloof, relatie, vrienden en meer. Jacoline en Dolfi Debrot-Steegstra zullen die dag een presentatie geven en verschillende tools aanreiken om als koppel blijvend vooruitgang te boeken en alvast ‘liefde’ een plek te geven op de kalender voor 2024.

Jacoline is relatietherapeut en heeft haar praktijk in Leeuwarden. Samen zijn Dolfi en Jacoline werkzaam binnen het huwelijkspastoraat en als vertrouwenspersoon bij de City Life Church in Leeuwarden.

12:00 Lunchbuffet – neem iets mee voor het buffet

Wij zorgen voor soep en wat te drinken. We vragen alle deelnemers iets lekkers mee te nemen om te delen. Zo maken we met elkaar ongetwijfeld een heerlijk lunchbuffet.

12:45 Workshops

In de middag zijn er twee workshoprondes:

 • Theater: spelen met gevoel door Anna van Veen, theaterdocent.

  “In mijn werk ben ik op zoek naar hoe ik theater kan verbinden met een maatschappelijk doel.”
  Er waren veel enthousiaste reacties op haar workshop van vorig jaar. Helaas was er toen niet genoeg plek voor iedereen. Daarom komt ze dit jaar weer terug!

 • Schilderen met Nelleke Bos

  “Spelen met materialen, vormen, kleurentaal, technieken! Elke keer ontstaat een uniek kunstwerk door jou zelf gecreëerd. Abstract en of symbolisch. Ik begeleid je daar graag bij!”

 • Vraag-maar-raak met Jacoline Steegstra en haar man Dolfi.

  Na de presentatie van Jacoline en Dolfi in de ochtend is er in deze sessie ruimte om verder te praten en alles te vragen wat je wil.

 • Klompenpad, Oldenaller

  Ontdek het mooie buitengebied van Putten en wandel op en rondom landgoed Oldenaller.

 • Muziekwandeling Pelgrim met Lotte Pen

  Tijdens een tocht van 5 kwartier, verleidt de saxofonist haar publiek een reis van buiten naar binnen te maken. Waar de voorstelling in eenzaamheid begint, werkt het toe naar saamhorigheid. Pen: “Pas als je vrede met jezelf hebt, kun je de ander echt zien. Dat is de essentie van Pelgrim.”

16:15 Afsluitende borrel