We hebben een afwisselend programma voor zaterdag 4 november in Putten! Een boeiende presentatie in de ochtend en verrassende workshops in de middag.

Van harte welkom! Wie zou jij mee willen nemen als introducé? Aanmelden kan via:  ontmoetingsdag@marriageencounter.nl

Vanaf 9:30: Ontvangst

Met koffie, thee en iets lekkers.

10:00 Jacoline Steegstra – Huwelijkstrainer

Jacoline Steegstra verzorgt het ochtendprogramma. Op haar website schrijft ze het volgende:

Als kind groeide ik op in een turbulent gezin met een psychisch zieke moeder en een vader die keihard werkte in en aan zijn eigen bedrijf. Van dichtbij ervoer ik hoe het huwelijk van mijn ouders onder hoogspanning stond en ik daar als kind niets aan kon doen. Ondanks alles bleven ze kiezen voor elkaar. Mijn vader zorgde liefdevol voor mijn moeder tot aan haar dood.

Zelf trouwde ik in 1991 op Curaçao met mijn man Dolfi Debrot. Op het Caribische eiland werden ook onze drie kinderen geboren. In 2009 besloten we als gezin te (r)emigreren naar Nederland.

Dolfi en ik hebben ervaren dat het leven niet alleen cadeautjes uitdeelt, maar soms ook rake klappen. En dat we elkaar vooral in moeilijke tijden moeten vasthouden. We vinden daarin leiding van God en inspiratie vanuit het christelijk geloof. Beiden zijn we er van overtuigd dat een huwelijk nooit ‘perfect’ is of ‘af’, maar – tot de dood ons scheidt – werk in uitvoering.

GLIMLACH VAN EEN KIND

Na een geslaagde sessie met een echtpaar schonk hun peuterdochter mij een stralende glimlach. Ineens begreep ik mijn ‘waarom’.

Ik wil bijdragen aan het creëren van stabiele en liefdevolle relaties, zodat stellen een warm en veilig gezin kunnen vormen waar kinderen opgroeien met een glimlach.

LIEFDE KUN JE LEREN

Over mijn persoonlijke ervaringen en mijn werk als relatiedeskundige schrijf ik eens in de zes weken als vaste columniste in de weekendbijlage van het Friesch Dagblad in de rubriek Thuis.

In 2020 verscheen mijn eerste boek Liefde kun je leren en een kaartenset voor koppels Leren liefhebben voor een goed gesprek samen.

12:00 Lunchbuffet

Wij zorgen voor soep en wat te drinken. We vragen alle deelnemers iets lekkers mee te nemen om te delen. Zo maken we met elkaar ongetwijfeld een heerlijk lunchbuffet.

12:45 Gevarieerd middagprogramma

Meer informatie volgt later.

16:15 Afsluitende borrel